Sub lumina neagră a zilei

Un roman care marchează sufletul cititorului prin acțiunea sa unică și prin momentele pline de suspans.
coperta-2-sub-lumina-1649050508
Preţ Vechi
42,00 lei
Preț / kg:
0001
Descriere

”Sub lumina neagră a zilei”, autor: Dragoș George Baciu

Un roman intens, plin de acțiune și suspans. Este considerat unul dintre cele mai bune romane thriller ale momentului. De-a lungul celor 300 de pagini, acțiunea este presarata cu întrebări fundamentale cu privire la umanizare și credință.

Amplasată în misterioșii Munți Apuseni ai Transilvaniei, inspirată din folclorul românesc, acțiunea romanului prezintă eterna luptă dintre bine și rău, trăită de diverse personaje memorabile. Entitatea malefică, numită în folclor „Omul Negru”, pășește în lumea noastră în Noaptea de Sânziene, pentru a înlănțui sufletele muritorilor. Personaje care percep viața și legătura cu divinitatea în mod diferit, ajung să lupte împotriva răului, într-un spațiu ortodox și enigmatic.

O ultimă și adevărată cruciadă împotriva răului pur, venit din capătul unui multivers.

O călătorie magnifică, plină de momente intense, acțiune, inteligență și imaginație.

Carte nouă, 300 pagini. Editura "SMART Publishing", București, 2020

NOU! Cartea poate fi achiziționată și citită și în format electronic (PDF) pentru suma de 30 lei, de pe site-ul https://payhip.com/b/wOoyl

Preț carte tipărită: 42 lei + taxe de transport ( se comandă de pe acest site sau la tel: 0747-080239)

1. Prin curier Nemoexpress cu plata ramburs, 42 lei + 20 lei transport, total 1 exemplar carte=62 lei. Cartea va va fi predată personal de către curier.

2. Prin Poșta română cu plata ramburs: În cazul în care în localitatea specificată în comandă nu există firmă de curierat, vom face livrarea prin poșta română, la un cost de 20 lei (total 1 exemplar carte + transport = 62 lei). Va trebui sa va deplasati la oficiul postal ca sa va ridicati cartea.

Recenzii