Pachet promo 2 cărți Dragoș Baciu

Pachet 2 cărți Dragoș George Baciu
pachet-dragos-carti-1667825067
Preţ Vechi
60,00 lei
Preț / kg:
Descriere

Pachet Promoțional 2 cărți: ”Sub lumina neagră a zilei” și ”Administrația Câinilor Purpurii”

Autor: Dragoș George Baciu

Administrația Câinilor Purpurii, de Dragoș George Baciu

Carte nouă, broșată, 125 pagini, editura Smart Publishing, București, 2022

Extras:

CUVÂNTUL FALSULUI ZEU NEMURITOR

            ”Iar dacă eu mor, nimic nu ar mai fi din ce e scris și va fi scris, căci eu sunt cel al cărui început este încă necunoscut de către cel care mă scrie, iar eu sunt cel a cărui moarte este planificată și dorită. Dar mult va trece până în momentul în care voi închide ochii și nu-i voi mai deschide, deoarece eu nu pot să mor decât în momentul în care nu voi mai exista în scris, grai sau gând. Iar acest lucru este imposibil.

            Astfel, zbor eu, nemuritor fals călător, fără nume și fără înfățișare. Căci eu sunt unealta principală și cel care unește Totul de Tot. Eu sunt prezent și la Capătul Timpului, precum sunt prezent și în această pagină, precum sunt prezent oriunde este scris ceva de către domnul scriitor, pe care îl cunoașteți prea bine sau v-ați dori să-l cunoașteți. Nu mă înțelegeți greșit, muritori cititori ai scrierii, nu sunt un zeu! Nu sunt un creator, nu sunt divin. Dar scriitorul nu poate găsi o definiție, un cuvânt, un sens al acțiunilor pe care le produc eu în opera sa. Sunt nucleul talentului său, primit în dar de la Adevăratul Creator. Eu doar cât sunt personajul principal, lăsat mereu pe dinafară. Sunt cel care există, dar nu-l poți zări. Iar dacă privești noaptea cerul, degeaba îți mijești ochii și îți imaginezi că vezi ceva. Crede-mă, nu vezi nimic...nu mă poți găsi. Iar când voi apărea, voi fi prezent în finalul lumilor imaginate și neimaginate. În lumile gândite, în lumile citite și care ar trebui să fie descoperite.

            Ce urmează să descoperiți, dragi cititori ai cărții prietenului meu bun scriitor, nu este precum nimic din ce ați mai întâlnit și nici nu veți mai vedea. Este nebunie pură, este o simfonie a semnelor de întrebare, o simfonie a absurdității, o simfonie a frumuseții, o simfonie a morbidului, o simfonie prezentată de către o orchestră adeptă a perfecționismului absolut și neînțeles de nimeni.

            Ascultați bine vorbele mele și nu vă prefaceți că nu ați fost preveniți din timp de nebunia integrată în text, deoarece nici măcar eu, jumătatea observatoare a scriitorului, nu înțeleg ce se întâmplă. Fragmente ale vieții mele, fragemente din călătoriile mele, povestiri auzite, povestiri false și adevărate, povestiri copiate și furate, vise rescrise și reinterpretate. Un amestec de gânduri, povești, vise, coșmaruri, idei și legende scrise într-o manieră ciudată, având personaje stranii, bizare, memorabile, multe dintre ele cunoscute de către mine.

            Degeaba mă vei căuta prin text. Nu mă vei găsi, iar unde eu singur apar, după voia mea, nu mă vei identifica. Astfel, bucură-te de lectură, muritorule, și visează la călătoria printre lumile descrise, deoarece aceasta este unica ta șansă de a le cunoaște.

            Ridicați cortina! Să intre actorii! Să înceapă muzica! Haide, muritorule, plătește și nu te zgârci! Nu vei mai vedea așa ceva cât timp trăiești în acest loc! Iar după moarte, caută-mă să discutăm pe teme legate de viața mea inventată. O viață de Fals Zeu Nemuitor...”

”Sub lumina neagră a zilei”, autor: Dragoș George Baciu

Un roman intens, plin de acțiune și suspans. Este considerat unul dintre cele mai bune romane thriller ale momentului. De-a lungul celor 300 de pagini, acțiunea este presarata cu întrebări fundamentale cu privire la umanizare și credință.

Amplasată în misterioșii Munți Apuseni ai Transilvaniei, inspirată din folclorul românesc, acțiunea romanului prezintă eterna luptă dintre bine și rău, trăită de diverse personaje memorabile. Entitatea malefică, numită în folclor „Omul Negru”, pășește în lumea noastră în Noaptea de Sânziene, pentru a înlănțui sufletele muritorilor. Personaje care percep viața și legătura cu divinitatea în mod diferit, ajung să lupte împotriva răului, într-un spațiu ortodox și enigmatic.

O ultimă și adevărată cruciadă împotriva răului pur, venit din capătul unui multivers.

călătorie magnifică, plină de momente intense, acțiune, inteligență și imaginație.

Carte nouă, 300 pagini. Editura "SMART Publishing", București, 2020

Acest pachet poate fi comandat aici pe site sau la tel: 0747-080239.

Cost 60 lei + transport prin Cargus (20 lei), total pachet: 80 lei.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.