Administrația Câinilor Purpurii

Administrația Câinilor Purpurii: carte de excepție! Autor: Dragoș George Baciu
O serie de povestiri despre relația omului cu el însuși, cu Divinitatea, dar și despre ignoranța și prostia omului rămas în starea de barbarie.
coperta-1-admin-1666073101
Preţ Vechi
32,00 lei
Preț / kg:
Descriere

Administrația Câinilor Purpurii, de Dragoș George Baciu

Carte nouă, broșată, 125 pagini, editura Smart Publishing, București, 2022

Extras:

CUVÂNTUL FALSULUI ZEU NEMURITOR

            ”Iar dacă eu mor, nimic nu ar mai fi din ce e scris și va fi scris, căci eu sunt cel al cărui început este încă necunoscut de către cel care mă scrie, iar eu sunt cel a cărui moarte este planificată și dorită. Dar mult va trece până în momentul în care voi închide ochii și nu-i voi mai deschide, deoarece eu nu pot să mor decât în momentul în care nu voi mai exista în scris, grai sau gând. Iar acest lucru este imposibil.

            Astfel, zbor eu, nemuritor fals călător, fără nume și fără înfățișare. Căci eu sunt unealta principală și cel care unește Totul de Tot. Eu sunt prezent și la Capătul Timpului, precum sunt prezent și în această pagină, precum sunt prezent oriunde este scris ceva de către domnul scriitor, pe care îl cunoașteți prea bine sau v-ați dori să-l cunoașteți. Nu mă înțelegeți greșit, muritori cititori ai scrierii, nu sunt un zeu! Nu sunt un creator, nu sunt divin. Dar scriitorul nu poate găsi o definiție, un cuvânt, un sens al acțiunilor pe care le produc eu în opera sa. Sunt nucleul talentului său, primit în dar de la Adevăratul Creator. Eu doar cât sunt personajul principal, lăsat mereu pe dinafară. Sunt cel care există, dar nu-l poți zări. Iar dacă privești noaptea cerul, degeaba îți mijești ochii și îți imaginezi că vezi ceva. Crede-mă, nu vezi nimic...nu mă poți găsi. Iar când voi apărea, voi fi prezent în finalul lumilor imaginate și neimaginate. În lumile gândite, în lumile citite și care ar trebui să fie descoperite.

            Ce urmează să descoperiți, dragi cititori ai cărții prietenului meu bun scriitor, nu este precum nimic din ce ați mai întâlnit și nici nu veți mai vedea. Este nebunie pură, este o simfonie a semnelor de întrebare, o simfonie a absurdității, o simfonie a frumuseții, o simfonie a morbidului, o simfonie prezentată de către o orchestră adeptă a perfecționismului absolut și neînțeles de nimeni.

            Ascultați bine vorbele mele și nu vă prefaceți că nu ați fost preveniți din timp de nebunia integrată în text, deoarece nici măcar eu, jumătatea observatoare a scriitorului, nu înțeleg ce se întâmplă. Fragmente ale vieții mele, fragemente din călătoriile mele, povestiri auzite, povestiri false și adevărate, povestiri copiate și furate, vise rescrise și reinterpretate. Un amestec de gânduri, povești, vise, coșmaruri, idei și legende scrise într-o manieră ciudată, având personaje stranii, bizare, memorabile, multe dintre ele cunoscute de către mine.

            Degeaba mă vei căuta prin text. Nu mă vei găsi, iar unde eu singur apar, după voia mea, nu mă vei identifica. Astfel, bucură-te de lectură, muritorule, și visează la călătoria printre lumile descrise, deoarece aceasta este unica ta șansă de a le cunoaște.

            Ridicați cortina! Să intre actorii! Să înceapă muzica! Haide, muritorule, plătește și nu te zgârci! Nu vei mai vedea așa ceva cât timp trăiești în acest loc! Iar după moarte, caută-mă să discutăm pe teme legate de viața mea inventată. O viață de Fals Zeu Nemuitor...”

Cartea poate fi comandată pe acest site sau la tel: 0747-080239

Cost: 32 lei + transport (20 lei prin Cargus sau poșta română). Total carte + transport=52 lei

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.